Naar inhoud
précédent

Jobs

ELEKTRISCH INGENIEUR

Référence: 2017-03-JMS-846 , Placé : 2017-04-19

Fonction
Engineer 
Discipline
Electrical 
Tools
NA 
Location
BelgiŽ 
Durée (mois)
Account manager
Jan Matthys 

Voor het opvolgen en ontwerpen van veschillende projecten op elektrisch vlak zoeken wij een Elektrisch Ingenieur.

Functie omschrijving:

U heeft een Master of Professionele Bachelor in Electromechanica of automatiseringstechniek, met minimaal een 3tal jaar ervaring in een Engineering of installatie omgeving.

Als elektrisch ingenieur ben je verantwoordelijk voor het correct uitwerken van elektrische schema's en de opvolging van volledige projecten. U werkt deze uit op basis van richtlijnen uit bestekken, instructies van projectleiding, klant vereisten of eigen inzichten. Daarbij denkt u actief mee aan de meest economische oplossing. Vanuit uw ervaring bent u beschikbaar om uw directe collega's bij te staan, en bewaakt u de interne CAD standaard. Je hebt naast een brede ervaring, een diepgaande technische kennis nodig - o.a. over de toepassingsmogelijkheden van de EPLAN software, kabel en kortsluitberekeningen, MCC, Bordenbouw, regelgeving rond elektrische installaties, ....

Gedetailleerd werken schrikt je niet af, bovendien ben je communicatief, resultaatgedreven en heb je een grote betrokkenheid. Je kan gestructureerd en logisch denken en daarnaast een gestructureerd overzicht over het gehele project behouden. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.

Naast aantrekkelijke voorwaarden, bieden wij ook een gevarieerd takenspectrum met mogelijkheid tot veel klantverantwoordelijkheid alsook de ruimte om professioneel en persoonlijk verder te ontwikkelen.

Dernières offres

Voor deze toepassing hebt u Flash player nodig.
Download hier de nieuwste versie.

Recevrez gratuitement des propositions de travaille - enregistrez maintenant!