Naar inhoud
Your first-choice partner for engineering, construction and validation within the pharmaceutical sector. Our consultants, your success !

Expertise

Jan Matthys

Engineers at Work is het resultaat van een levenslange ervaring in techniek en engineering. De visie en inspiratie komt van De Heer Jan Matthys.

In 1994 studeerde Jan Matthys af als Burgerlijk Ingenieur Werktuigkunde Elektrotechniek aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB). Daarvoor behaalde hij het diploma Industriëel Ingenieur Elektriciteit, optie automatisering, aan de Industriële Hogeschool Brussel (IHB).

In 2004 behaalde de Heer Matthys het diploma ‘Master in Industriëel ondernemingsbeleid’ aan de EHSAL management school. Hij verdiepte zijn theoretische kennis in de domeinen van Project Management (volgens PMBOK) en algemene boekhoudprincipes voor het management.

Na het afronden van zijn studies als Burgerlijk Ingenieur nam zijn professionele loopbaan een goede start bij een multinational actief in de elektriciteitssector. Jan werkte er mee aan de engineering van elektriciteits- en automatiseringsprojecten en volgde eveneens de realisatie en indienstname op van deze projecten. Hij deed in deze omgeving 5 jaar werkervaring op.

Vervolgens specialiseerde Jan zich eveneens in automatiseringsprojecten en dan meer bepaald in de farmaceutische sector. Hij werkte mee aan de design fase en dit zowel in het domein elektriciteit als het domein van automatisering, de project voorbereidingsfase, de realisatie van deze projecten, werfcoördinatie, de indienstname en de validatie (COM, IQ, OQ, PQ) van de verschillende systemen.

Jan heeft ervaring langs de kant van de aannemer, het studiebureel en eindklant.

Zijn voornaamste expertises situeren zich op de domeinen van design, werfopvolging en werfcoördinatie.

Als laatste stap in zijn loopbaan, tot op heden, leidt hij de vennootschap ‘Engineers at Work’. De missie van het bedrijf: met hooggekwalificeerd technisch personeel de projecten van onze klanten realiseren gaande vanaf studiefase tot en met de definitieve oplevering. Hij verzorgt de voorstelling bij de klant, de begeleiding tijdens de projecten, opleiding van het personeel, ...

Actuele jobs

Voor deze toepassing hebt u Flash player nodig.
Download hier de nieuwste versie.

Ontvang gratis job voorstellen - Registreer nu!